Nordic Climate Group

Under våren 2021 skapades Nordic Climate Group ur ett nätverk av lokala kylentreprenörer. Ett initiativ taget för att samla kylbranschen och rusta inför framtiden. Vår grupp består av ledande bolag i branschen som tillsammans brinner för att hjälpa våra kunder med energieffektivisering, kyla, värme och service. Vare sig det är lilla turisthotellet, kvartersbutiken eller restaurangen, till stora kontorsbyggnader, stormarknader eller industrier.

 

Vi gillar att berätta om vårt varumärkeslöfte “för ett bättre klimat”. Det är vårt löfte till marknaden, till våra kunder, till våra medarbetare och till omvärlden. För det är genom att vara engagerade och att ha viljan att få saker gjorda som vi på Nordic Climate Group gör skillnad.

 

Grunden i vårt nätverk är en stark lokal marknadsposition. Med 63 lokala etableringar i 3 länder och över 1000 medarbetare möter vi tillsammans de utmaningar som framtiden ger. Vi vet att kylbranschen har stor påverkan både i nuet och i framtiden och att energieffektivisering, ett hållbart förhållningssätt och minimalt klimatavtryck är något alla vinner på.

 

http://www.nordicclimategroup.se