Med: Kostnadsfritt morgonseminarium med AFRY – Anmälan krävs, på AFRY
Vad är framtidens mat, hur hållbar och nyttig är den och hur kommer den framställas?
Teknologie doktor Inger-Cecilia Labba är forskaren som tagit klivet över till näringslivet med hopp om att kunna bistå industrin med kunskaper som annars riskerar att stanna inom akademiska världen. Som expert inom alternativa proteiner presenterar hon nya, nygamla och väldigt gamla proteinkällor. Vi får även lära oss mer om både biotillgänglighet och hur ultraprocessat faktiskt kan vara vägen till ett hälsosamt och hållbart livsmedelssystem. Du som åhörare utlovas spännande kunskap och insikter, oavsett om du jobbar med proteiner i någon form, eller bara tycker att framtidens mat är intressant och vill veta mer om både utmaningar och möjligheter. Varmt välkommen!
Taggning: Food and Drink, Food Tech
Om: Kostnadsfritt morgonseminarium med AFRY – Anmälan krävs