• När livsmedel kombineras med tech för att utmana och driva framtidens matlösningar

    Med: Mats Liedholm, VD på Fazer

    Konsumenter förväntar sig i allt högre grad att företag ska bidra till förändring genom hållbara lösningar och att vi inom livsmedelsindustrin ska använda vår expertis för att föda framtida generationer och göra en positiv inverkan på världen vi lever i. På Fazer driver vi förändring och är en del av lösningen genom djärvt nyskapande ihop med tradition. Vi är bröd, choklad och müsli, men också först i världen med att tillverka xylitol av havreskal. Hur hänger detta ihop? För oss är innovation avgörande, för det är när vi kombinerar mat med tech som vi skapar skillnad och tar kända råvaror till okända möjligheter.

    Taggning: Food and Drink, Food Tech

    Om: Mats Liedholm

    Mats Liedholm älskar mat och dryck och har mer än 30 års erfarenhet av livsmedelsbranschen. Idag är han vd på Fazer i Sverige, ett företag som bygger på ett 130-årigt arv och kombinerar traditionellt hantverk och innovation för att skapa nya matupplevelser.